Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.


Μεσα σε μια φαντασμογορικη ατμοσφαιρα και προσεγμενη αισθητικη που χαλαρωνει τις αισθησεις και ανεβαζει την διαθεση ο Συλογος των Λογιστων Αγρινιου με πανω από 200 ατομα εκανε τον Αποκριατικο Χορο του.

Φαγητο και ποτα υπηρχαν αφθονα τοσο σε ποσοτητα οσο και ποιοτητα. Σε συνδιασμο δε με την προσφρομενη μουσικη δημιουργησαν ένα ανευ προηγουμενου ξεφαντωμα..

Οι γυναικες κλεφαν και παλι την παρασταση δινοντας με τις χορευτικες τους ικανοτητες έναν άλλο τονο στην μουσικη πανδεσια που ακολουθησε.


Ένα ολονυκτιο γλεντι που κρατησε μεχρι τις πρωτες πρωινες ωρες,


)

Στυλοβατες της μουσικης δημιουργιας,,,,,,του μουσικου αυτου παραληρηματος που μας χαρισε υπεροχες στιγμες ξεπερνωντας ακομα και τις καλυτερες προσδοκιες ηταν η Ρενα μας με την χαρισματικη της φωνη ( στη φωτο χαμογελαστη )
Στην παρεα τους φυσικα ( συμπληρωματικα ) δεν μπορουσε να ηταν απων και η μελωδικη φωνη της Μαριας
μια αυθεντικη λαικη, ερωτικη φωνη με εκφραστικοτητα και παθος που αποδεικνυει το μεγαλειο και την δυναμη της ψυχης..Διπλα της ο Βαγγελης εκστασιασμενος φαινεται να απορει.
Η παρουσια της δεν σταματησε μονο στο τραγουδι, συνεχιστηκε και στην πιστα, παρεχοντας σε εμας την ευκαιρια να απολαυσουμε το ζειμπεκικο της.

Παρεα με την Λαμπρινη, την πρωτη των πρωτων.Πρωτη ξεκινα και τελευταια τελειωνει, μια ευχαριστη παρουσια , ενας ανθρωπος που δεν προσποιειται – συμμετεχει. ενεργα


Ηταν ολοι εκει. Κατ’ αρχας ο φωτοφραφος – καλλιτεχνης.. Αυτος που αποθανατησε και αιχμαλωτησε τον χρονο στην μηχανη του
Δηλαδη εγω. Αν δεν παινεψεις  το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει
Σε στιγμες ευθυμιας.
Η ψυχη του ρεμπετικου – ο Νικος.Γιατι το ρεμπετικο θελει ψυχη
Κατι που μεσα  από το ρεμπετικο του Νικου η Ελλαδα αποκαλυπτει την μητρικη της γλωσσα
Αχαλινωτος εραστης της κινησης. Παιχνιδιαρης στα μουσικα ακουσματα.
Κλεινει τα ματια και παραδιδεται στα μεθυστικα ακουσματα της κιθαρας και του μπουζουκιου
Η Κυρια εμεινε,,,,,, εμαθα λιγο αργοτερα  από διαφορικο και κανεις από εμας δεν την βοηθησε. ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ και μου  φανηκε και ΟΙΚΟΛΟΓΑ.
 Η Αφρουλα και ο  Γεωργος. Ο Γεωργος, ο πρωτος προεδρος του συλλογου μας..Καταξιωμενος και σεβασμιος στον χωρο μας,με εντονη παρουσια στα κοινωνικα και πολιτιστικα δρωμενα της πολης
Δεν ξεχνω βεβαια και τις οικολογικες του ευαισθησιες – ευαισθησιες που με αγγιζουν.. Εδώ με την μεγαλη ευθυμη παρεα του χαμογελουν  στον φακο του καλλιτεχνη

O νυν Πρεοδρος , αλλαλαζοντας και εχοντας την τιμητικη του δημιουργει με τις χορευτικες του κινησεις το εναυσμα για το γλεντι που ειχε μακρα  και θετικη καταληξη
Δεν διακρινεται από χορευτικο ταπεραμεντο.Σε αντιθεση με τον Λευτερη που ετοιμαζεται για τις χορευτικες του φιγουρες.

Ο Παναγιωτης αρεσκεται να απολαμβανει ότι με πολύ κοπο δημιουργησε αυτος και ολο το προεδριο.Αυτήν την μαγικη βραδυα

Ο Βασιλης  στο βαθος και η Μαιρη.,, Ειμαι και εγω ,,εεε μην ξεχνιομαστε

Δεν μπορω να  πω ότι δεν με επισκιασε με την ομορφια του και συγχωρεστε μου την εκφραση θαυμασμου ηταν ο καλυτερος ολων , πραγματικα αψογος, επικοινωνιακος,προσγειωμενος και τυχερος που ημουν στην παρεα του.
Ελα Μαιρη θα σηκωθεις να χορεψεις φαινεται να λεει η Μαρια.

Ηταν να μην σηκωθει η Μαιρη για χορο. Χορεψε και τραγουδησε με την καρδια της.



Οι λιλιπουτειοι φιλοι μας δηλωσαν και αυτοι παρον.

Ο φακος αγαπαει την αυθεντικοτητα, αλλοτε ποζαροντας γιαυτον


Και αλλοτε επιδυκνειοντας τις χορευτικες τους ικανοτητες
Τωρα οποιος βρει ποιος είναι ο κυριος της φωτογραφιας κερδιζει και το αναλογο δωρο.Το τι κερδιζει θα το μαθει μετα από επικοινωνια μαζι μου.

Εδώ σε χορευτικες χειροκινησεις, ενας αυτοσχεδιασμος της στιγμης.Μια διαφορετικη εκφραση διασκεδασης που συμβαλει και αυτή στην ολοκληρωση της.

Εδώ είναι ο Λευτερης δεν θελω να σας κουρασω με άλλο αινιγμα
 Ο Λευτερης που παντα αναβιωνει με τον δικο του χαρακτηριστικο τροπο και παντα σε παρομοιες  Αποκριατικες γιορτες  την ανθρωπινη φιγουρα που ερχεται απο τα παλια και που χανεται στην ιστορια.





Στην παρεα μας – των λογιστων ανελλιπως  δινει το παρον και ο Κυριος Θωμας Πρεζας.
Περηφανος Παναιτωλιωτης και σημαινον προσωπο του Αγρινιου με την  συζυγο του και την ευχαριστη παρεα του.
Συνεχιζουμαι με την παρουσιαση.

Η ησυχη δυναμη που ο φακος τον ηθελε μοναχικο. Μονο μοναχικος δεν είναι.Ότι αγαπαει ο φακος το απομονωνει.. Το απομονωνει για να παρει κατι από την λαμψη του.Είναι αυτό το κατι που κανει την διαφορα. Καλησπερα Δημητρη.

Η αγαπη των λογιστων. Η  Ζωη.Ανελαβε ένα δυσκολο εργο  και γιαυτο ειναι μονιμος αγχωμενη  θελοντας να εξηπερετησει ολους μας κατι αρκετα δυσκολο μιας και υπαρχουν δεκαδες διαφορετικες περιπτωσεις.
 Ο φακος την συναλαβε σε τσακιρ κεφι αλλα  όχι και οπως θα επρεπε.


Η Ντινα μας – ηταν μια μικρη οαση. Εφυγε και αυτή. Τελικα είναι μεγαλο χονευτιρη η Αθηνα.Καταπινει τα παντα .Παρεα με την Αγγελικη και την Βαγια.
Αδραξε την ευκαιρια και εφερε τις στροφες της , ηταν   ομολογουμενος το ζειμπεκικο που δεν περασε απαρατηρητο αφηνοντας το στιγμα του στην πιστα
Η Ρουλα με τον Κωστα και την Μαρια  απολαμβανουν το μουσικο ταξιδι της πενταμελους ορχηστρας. Ένα ταξιδι στο χθες, το σημερα και το αυριο.
Ο Κωστας δεν εχασε την ευκαιρια να βαλει και αυτος την δικη του υπογραφη στο ξεφρενο παρτυ – χορο του συλλογου μας.

Η τρυφερη αυτή υπαρξη περασε απαρατηρητη, το πώς βρεθηκε στο δικο μας γλεντι δεν το ξερω και αυτό με βεβαιοτητα. Eκεινο όμως που είναι σιγουρο είναι ότι είναι συναδελφος  φωτογραγος,,,, κατι φωτογραφιζει αν δεν κανω λαθος
Το Θερμο εδωσε και αυτό βροντερο παρον
Η  Γιαννα δεν κατεβηκε  από την πιστα, Ηταν βασικος συντελεστης της ξεφρενης βραδιας..Αυτό όμως δεν σημαινει ότι οι αλλοι συναδελφοι δεν συνετελεσαν στο ξεφαντωμα της
Ο  φωτογραφικος φακος  δεν κανει ποτε λαθος ποσο μαλιστα αν είναι και ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ.
Την παρεα μας τιμησε και ο Δημητρης Παπαχρηστος με την ομορφη παρεα του.Συναδελφος σε λογιστικα και ΟΧΙ μονο προγραμματα.. Η φωτο τον αδικει. λιγο.

Και ερχομαστε τωρα στους γεννημενους χορευτες..Σ’ αυτους που η φυση εχει προνοησει και τους εδωσε αυτό το χαρισμα.Γιατι  είναι χαρισμα να μπορεις να ελισεσαι στην πιστα.

Ο Ηλιας, ετοιμος να σπασει  περα από τα χερια του  και πολλες ντουζινες πιατων
Ο Ηλιας η αποψη  του Παναιτωλιου, πανω στα κεφια φερνει και τις γυρες του.
Κατερινα δεν σε ειδα να χορευεις – όπως μας ειχες συνηθισει..Και ο Γιαννης παντα ακριβοθωρητος.
Πισω απο ενα  φαινομενικα χαμηλο προφιλ κρυβεται μια δυνατη προσωπικοτητα.
Ο Βαγγελης με τον Χρηστο.τον Φωτη και την Ρενα μια ομορφη παρεα σε μια ευχαριστη στιγμη της  βραδιας..Χρειαζονται οι αναμνησεις και αυτό γιατι όλα καποτε ισσοροπουν
Εδώ σε μεγαλυτερη παρεα, εχοντας προστεθει και ο Γιαννης με την Σπυριδουλα
Η  πιστα εγινε οικογενειακη υποθεση