Σάββατο 1 Μαΐου 2010

1 Μαιου 2010 στο ΑΓΡΙΝΙΟ

Δυναμικο παρον εδωσε το ΠΑΜΕ  στις εκδηλωσεις για την εργατικη Πρωτομαγια, η οποια φετος εορταζεται μεσα σε καταιγιστικες για την οικονομια και τους εργαζομενους εξελιξεις.
Η 1 ΜΑΗ ειναι  μερα αδιαπραγματευτη και η πιο σημαντικη για την εργατικη ταξη και τους μαζικους αγωνες.Εφετος αποκτα ξεχωριστη σημασια,,,, για τα απανθρωπα σκληρα οικονομικα μετρα της κυβερνησης καποια απο τα οποια ειναι κεκτημενα της Εργατικης ταξης.


Η Ομοσπονδια Οικοδομων σε ανακοινωση τους καλουν τους εργαζομενους σε γενικο ξεσηκωμο για να μπλοκαρουμε τα βαρβαρα μετρα που προωθει το κεφαλαιο, η κυβερνηση του ΠΑΣΟΚ  και στηριζουν η Ν.Δ  και το ΛΑΟΣ.
Συναδελφοι λενε,,,,, ειναι ψευτες ουτε τωρα ουτε προηγουμενα ελεγαν την αληθεια .Το πουλοβερ των εργατικων λαικων δικαιωματων το ξηλωνουν εικοσι χρονια τωρα.
Εικοσι χρονια , μονιμα  και σταθερα ζητουν θυσιες απο την εργατικη ταξη για να σωθει το συστηματα  το δικο τους συστημα.
Απαιτουμε,,,,,,, κατεληγαν να παρθουν πισω τα αντιλαικα μετρα, να μην κατατεθει το ασφαλιστικο νομοσχεδιο

ΤΗ ΝΙΚΗ ΘΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ Ο ΤΑΞΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ,,,,, ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ.

ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΤΟΥΠ/ΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Μη σας τρομοκρατουν με ελλειματα και χρεη, με Δ. Ν. Τ., Ε.Ε.και μηχανισμους.Τρομοκρατειστε τους εσεις με τη συμμετοχη σας στους αγωνες, την ανυπακουη σας στα μετρα της κυβερνησης και τα συμφεροντα της ολιγαρχιας
ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ
Πληρη κι σταθερη εργασια με 7ωρο- 35ωρο - 5ημερο
Κατωτερες συνταξεις 1150 Ε
Να απαγορευτουν οι απολυσεις
Να καταργηθουν οι αντιασφαλιστικοι νομοι της Ν.Δ και του Π.Α.Σ.Ο.Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου