Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.


Μεσα σε μια φαντασμογορικη ατμοσφαιρα και προσεγμενη αισθητικη που χαλαρωνει τις αισθησεις και ανεβαζει την διαθεση ο Συλογος των Λογιστων Αγρινιου με πανω από 200 ατομα εκανε τον Αποκριατικο Χορο του.

Φαγητο και ποτα υπηρχαν αφθονα τοσο σε ποσοτητα οσο και ποιοτητα. Σε συνδιασμο δε με την προσφρομενη μουσικη δημιουργησαν ένα ανευ προηγουμενου ξεφαντωμα..

Οι γυναικες κλεφαν και παλι την παρασταση δινοντας με τις χορευτικες τους ικανοτητες έναν άλλο τονο στην μουσικη πανδεσια που ακολουθησε.


Ένα ολονυκτιο γλεντι που κρατησε μεχρι τις πρωτες πρωινες ωρες,


)

Στυλοβατες της μουσικης δημιουργιας,,,,,,του μουσικου αυτου παραληρηματος που μας χαρισε υπεροχες στιγμες ξεπερνωντας ακομα και τις καλυτερες προσδοκιες ηταν η Ρενα μας με την χαρισματικη της φωνη ( στη φωτο χαμογελαστη )
Στην παρεα τους φυσικα ( συμπληρωματικα ) δεν μπορουσε να ηταν απων και η μελωδικη φωνη της Μαριας
μια αυθεντικη λαικη, ερωτικη φωνη με εκφραστικοτητα και παθος που αποδεικνυει το μεγαλειο και την δυναμη της ψυχης..Διπλα της ο Βαγγελης εκστασιασμενος φαινεται να απορει.
Η παρουσια της δεν σταματησε μονο στο τραγουδι, συνεχιστηκε και στην πιστα, παρεχοντας σε εμας την ευκαιρια να απολαυσουμε το ζειμπεκικο της.

Παρεα με την Λαμπρινη, την πρωτη των πρωτων.Πρωτη ξεκινα και τελευταια τελειωνει, μια ευχαριστη παρουσια , ενας ανθρωπος που δεν προσποιειται – συμμετεχει. ενεργα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου