Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Mκης Θεοδωρακης

Διαβάζω στον Τύπο ότι σε λίγο θα εγκατασταθεί ένα «Διευθυντήριο» στη χώρα μας, που ουσιαστικά θα μας κυβερνά με δικτατορικό τρόπο. Τα μέλη του θα παίρνουν μόνα τους όλες τις καίριες αποφάσεις, οι οποίες θα έχουν το χαρακτήρα τελεσιγράφων, που θα πρέπει η χώρα μας να εφαρμόζει χωρίς δικαίωμα γνώμης.
Τα σκληρα οικονομικα μετρα που πρεκειται να λαβουν, θα βυθιζουν τις κοινωνικες ταξεις - τη μια μετα την αλλη - σε απογνωση, που τελικα θα,,, γενικευθει και θα μας οδηγησει σε δραματικες  κοινωνικες συνθηκες και καταστασεις.
Το χειροτερο ειναι οτι δεν προκειται να διορθωει ποτε.
Γιατι οι αιτιες του ΚΑΚΟΥ δεν βρισκονται  στους αριθμους αλλα στους ανθρωπους.Που οι παντες εν γνωσει τους οδηγησαν τη χωρα εκει που την οδηγησαν,ο καθενας για τους δικους του λογους και ολοι μαζι. Κι εμεις που τους ψηφιζουμε, παρακολοθουμε την κατασταση πληγωμενοι γιατι μας ξεγελασαν ΟΛΟΙ ΟΛΟΥΣ,καταχρηστηκαν την εμπιστοσυνη ΟΛΟΙ ΟΛΩΝ και χασαμε τον εαυτο μας και την πατριδα μας.
Δεν αγαπαμε τον εαυτο μας, δεν αγαπαμε τη χωρα μας και γι'αυτο τιποτα δεν μας σωζει
Ετσι εκει που φτασαμε,τουλαχιστον ας μην ευτελιζομαστε μπροστα στους ξενους.
Ειναι ντροπη ενας λαος με πληθυσμο 10 εκατομμυριων να μην εχει 10 ικανους ανθρωπους και να χρειαζεται τη βοηθεια των ξενων..... ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ
Μικης Θεοδωρακης

 Το παρον εσταλει στον ecpkap απο Hellas Macedonia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου